Απολογισμός-συντονισμός Στρατιωτικών Εργοστασίων

Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο ΓΕΣ, με τη συμμετοχή της Ιεραρχίας και των Διοικητών των Στρατιωτικών Εργοστασίων τους Στρατού Ξηράς.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ σκοπός της σύσκεψης ήταν ο απολογισμός του έργου των Στρατιωτικών Εργοστασίων έτους 2015 και ο προγραμματισμός έτους 2016.

Η Ιεραρχία του ΓΕΣ εξέφρασε την ευαρέσκειά της στους Διοικητές και διά μέσων αυτών στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Στρατιωτικών Εργοστασίων και των Σωμάτων του Στρατού Ξηράς για το έργο που επιτελέσθηκε κατά το 2015, στον τομέα της Υποστήριξης Διοικητικής Μέριμνας.

Παρά τις δυσχέρειες και τα προβλήματα που απορρέουν από τη δυσμενή δημοσιονομική συγκυρία, η Υποστήριξη του Στρατού Ξηράς στα πεδία της συντήρησης, ανακατασκευής και εκσυγχρονισμού των οπλικών συστημάτων και μέσων, υπήρξε αποτελεσματική, υπερκαλύπτοντας του τεθέντες στόχους.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, απτό αποτέλεσμα του έργου των Στρατιωτικών Εργοστασίων είναι η επίτευξη υψηλών διαθεσιμοτήτων στα κύρια οπλικά συστήματα και μέσα που διαθέτει ο Στρατός Ξηράς. Το γεγονός αυτό οφείλεται πρωτίστως στο φιλότιμο, στη θέληση για προσφορά και στην επαγγελματική κατάρτιση των στελεχών των Σωμάτων, τα οποία εργαζόμενα με προθυμία, λαμβάνουν τις παρουσιαζόμενες δυσχέρειες ως πρόκληση για την ανάπτυξη καινοτομιών, ευρηματικότητας, κατάλληλου επανασχεδιασμού και εντατικοποίησης των ενεργειών τους με ελάχιστο κόστος και τεράστιο οικονομικό όφελος για την Υπηρεσία και το Δημόσιο.

About ptisidiastima

Το blog του περιοδικού "Πτήση & Διάστημα"
This entry was posted in ΑΜΥΝΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s